ГоловнаПолітика

Київрада просить Зеленського перепризначити Кличка головою КМДА (документ)

Звернення підписали голови чотирьох фракцій.

Київрада просить Зеленського перепризначити Кличка головою КМДА (документ)
Фото: kmr.gov.ua

Керівники фракцій Київради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням призначити Віталія Кличка на посаду голови Київської міської державної адміністрації, з якої його хочуть звільнити.

Заяву оприлюднено на сайті КМДА.

"З метою забезпечення в місті Києві місцевого самоврядування... звертаємося до Вас призначити на посаду голови Київської міської державної адміністрації Кличка Віталія Володимировича, обраного Київським міським головою на чергових виборах 25 жовтня 2015 року", - йдеться у зверненні.

Його підписали голова фракцій "Солідарність" Андрій Странніков, "Батьківщина" Володимир Бондаренко, ВО "Свобода" Юрій Сиротюк і "Самопомочі" Наталія Манойленко.

Фото: kyivcity.gov.ua

Нагадаємо, що 4 вересня Кабінет Міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київміськадміністрації, остаточне рішення залишається за президентом Володимиром Зеленським.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук пояснив, що Кличка звільняють тому, що містом нібито керує забудовник Вадим Столар. Кличко заперечує вплив Столара на ухвалення рішень у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram