ГоловнаПолітика

"Народний фронт" спростував виїзд Яценюка за кордон

Партія опублікувала фото зі своїм лідером з сьогоднішнього засідання.

У прес-службі партії "Народний фронт" знову спростовують абсурдні фейки про виїзд колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка за кордон.

На сторінці "Народного фронту" в Facebook розміщені фото Арсенія Яценюка з нинішнього засідання фракції НФ.

У замітці наголошується, що російські видання опублікували "абсурдний фейк про Яценюка і його сім'ю: "Чергова брехня про те, що Арсеній Яценюк поїхав за кордон, а члени його сім'ї мають іноземне громадянство та паспорти".

"Нічого нового, за винятком того, що кожен раз російські пропагандисти з важкого похмілля придумують нові деталі. На цей раз в фейках згадується паспорт Вануату", - відзначають в прес-службі партії.

"Ця безглузда дурість традиційно передруковується продажними "інтернет-парканами" в Україні. Організований вал брехні накриває в тому числі абсолютно адекватних громадян, сіючи сумніви", - йдеться в замітці.

У прес-службі "Народного фронту" в черговий раз підкреслюють: "Арсеній Яценюк проживає і працює в Україні, його дружина Терезія проживає і працює психологом у державній лікарні в Києві. Батьки проживають в Чернівцях. Паспортів іноземних держав не мають".

"Попереджаємо: вірити російській "кисельовщині" і її афільованим медіа в Україні - шкідливо для здоров'я", - відзначають в "Народному фронті".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram