ГоловнаПолітика

У Зеленського запустили відеоролик за розпуск Верховної Ради

"Коли відео набере 1000000 переглядів - Володимир Олександрович особисто зверне на нього увагу".

У Зеленського запустили відеоролик за розпуск Верховної Ради
Фото: znaj.ua

Команда обраного президента України Володимира Зеленського оприлюднила відеоролик про розпуск Верховної Ради.

Відео опубліковано на сторінці Команди Зеленського у Facebook.

"Руслан Ханумак записав перше питання, яке є одним з головних на "порядку денному" громадян України: розпуск Верховної Ради. Якщо вас хвилює це питання - дивіться відео, надсилайте своїм друзям, знайомим, діліться на своїх сторінках. Коли відео набере 1000000 переглядів - Володимир Олександрович особисто зверне на нього увагу", - йдеться в пості.

У самому ролику показано опитування на вулицях Києва, у ході якого майже всі респонденти кажуть про необхідність розпуску парламенту.

Відеоролик російською мовою записав один із соратників Зеленського, комедійний актор Руслан Ханумак. Представившись глядачам як "Русик", він, зокрема, стверджує, що Верховній Раді довіряють лише 4% громадян, до котрих належать самі депутати та їхні родичі.

Раніше Володимир Зеленський заявляв, що до інавгурації рано говорити про те, чи буде він розпускати Верховну Раду чи ні.

Зеленський розраховує на інавгурацію 19 травня. У такому разі в нього буде понад тиждень на розпуск парламенту. Крайній термін, за найпопулярнішими думками, закінчується 27 травня. Втім, називаються й інші дати. Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк, наприклад, заявив, що можливість розпустити Верховну Раду зберігається до 14 червня.

10 травня Зеленський опублікував відеозвернення до Верховної Ради з вимогою призначити інавгурацію на 19 травня. Обраний президент звинуватив у затягуванні не лише депутатів, а й чинного президента, порівнявши його з туристом, що залишає готель.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram