ГоловнаПолітика

Кучма закликав українців проголосувати на виборах

"Люди добре розуміють, чого вони хочуть завтра, ось за завтра і треба проголосувати".

Кучма закликав українців проголосувати на виборах
Фото: telegraf.com.ua

Другий президент України Леонід Кучма закликав виборців прийти на дільниці 31 березня.

"Прийдіть, люди добрі, на вибори. Бо сьогодні перед Україною стоїть завдання - який шлях ми оберемо... У нас же люди добре розуміють, чого вони хочуть завтра, ось за завтра і треба проголосувати", - йдеться у зверненні Кучми, яке оприлюднила його прес-секретар Дарка Оліфер.

"Ми бачимо, в якому стані сьогодні перебуває Україна. Можу трошки алегоріями сказати - ми практично побудували паркан роздільчий в Україні, сьогодні є дві України, а це жах! Я згадую, що завжди у нас було гасло -  "За єдину Україну!", про це ми забули. Бо їх справді сьогодні дві, й одна намагається диктувати всім свою волю, а це - шлях у нікуди. Тому я гадаю, що з цього погляду також люди мають подумати - що ж завтра? Якою ми хочемо бачити Україну", - сказав Кучма.

Він додав, що Україна в економічних рейтингах перебуває на останньому місці.

"Економіка в нас нижче плінтуса, машинобудування взагалі сьогодні, можна сказати, не існує, залишки тільки. Економіка на першому місці має бути сьогодні. Бо коли ми говоримо про армію, то як будувати Збройні сили й потужну армію, якщо економіки немає в нас? Ось тому треба над цим думати насамперед", - сказав Кучма.

Нагадаємо, що Кучма в 2014-2018 роках представляв Україну на перемовах у Мінську.

Наприкінці вересня 2018 року він оголосив про вихід з Мінських перемовин через "досягнення критичного віку".      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram