ГоловнаПолітика

У Харкові скоїли замах на заступника директора обленерго

Чоловіка вдарили цеглиною по голові, також йому завдали кількох поранень ножем.

У Харкові скоїли замах на заступника директора обленерго
Фото: korrespondent.net

У Харкові в суботу здійснили замах на заступника генерального директора з економіки та генеральних інвестиції АТ "Харківобленерго" Дмитра Ісаєва, пише "Depo.Харків" з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Інформацію про замах на топ-менеджера "Харківобленерго" з посиланням на власні джерела також підтвердило агентство УНН.

12 січня о 17:40 в Немишлянський відділ поліції Харкова надійшло повідомлення від чергової медсестри міської лікарні №17 про надходження чоловіка з будинку по вулиці Танкопія з численними ножовими пораненнями.

Зі слів дружини потерпілого, чоловік приїхав додому близько 16:20, зателефонував їй і зайшов у під'їзд. Там на нього було скоєно замах. Встановлено, що нападників було двоє. Один із них ударив жертву цеглиною по голові, інший - завдав кількох поранень ножем. Гроші та цінні речі нападники забрати не намагалися. З місця злочину вилучили речові докази, ніж, цеглу.

Потерпілого прооперували, він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. У нього діагностували перелом кісток тімені та численні колото-різані рани тулуба.

За цим фактом розпочато розслідування за ст. 115 Кримінального кодексу - замах на умисне вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram