ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові в результаті обвалення даху торгового павільйону постраждали люди (оновлено)

Життю потерпілих нічого не загрожує.

У п'ятницю, 11 січня, в Харкові через снігопад обвалився дах торгового павільйону, в результаті інциденту постраждали три людини.

Фото: ДержНС

Зараз їх доставили у медичний заклад. Стан здоров'я постраждалих і ступінь тяжкості отриманих ушкоджень встановлюють лікарі, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Харківській області.

За попередніми даними, на Московському проспекті біля станції метро імені Масельського відбулося падіння недобудованої конструкції, під якою в цей час перебували люди.

Фото: ДержНС

Фото: ДержНС

Інформація про подію надійшла до чергової частини Немишлянського відділу поліції сьогодні, 11 січня, близько 19:45. Наразі за адресою працює слідчо-оперативна група підрозділу. Працівники поліції встановлюють всі обставини цієї події.

Фото: ДержНС

У ДержНС повідомили, що станом на 20:57 рятувальні роботи, до яких залучено 45 рятувальників та 11 одиниць техніки, завершені.

Оновлення. Аварійні служби закінчили ліквідацію наслідків обвалення покрівлі торгового павільйону, інформує прес-служба Харківської ОДА.

Директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов розповів, що обвалення будівельних конструкцій сталося під вагою снігу. Всередині будівлі людей не було, але в результаті обвалення постраждали 3 людини, які в цей момент проходили поруч з будівлею.

За інформацією директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, потерпілі - жінки 26, 27 і 62 років. Їхньому життю нічого не загрожує.

"У них легкі травми - забої спини, травма носа. На місці їм надали необхідну допомогу і відправили в лікарню швидкої допомоги для додаткового обстеження", - пояснив Забашта.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram