ГоловнаПолітика

Печерський суд відпустив політтехнолога Петрова під домашній арешт

Прокуратура вимагала взяти підозрюваного під варту із заставою в розмірі 48 млн гривень.

Печерський суд відпустив політтехнолога Петрова під домашній арешт
Владимир Петров
Фото: ТСН

Печерський районний суд Києва відпустив політтехнолога Володимира Петрова під домашній арешт. Про це повідомив представник прокуратури.

Суд відмовився взяти Петрова під варту, як просила прокуратура, і призначити йому заставу в розмірі 48 млн гривень. Суд відмовив у задоволенні клопотання прокуратури.

За рішенням суду, до 28 січня 2019 року Петрову заборонено залишати свій будинок у Київській області без дозволу слідчого або прокурора. Також політтехнологу заборонено спілкуватися з іншими фігурантами справи. Крім того, він повинен здати закордонний паспорт.

Напередодні військова прокуратура затримала Петрова за підозрою в організації фейку про домагання керівника Департаменту захисту економіки Олександра Варченка до студентки КПІ Наталії Бурейко.

Володимир Петров - відомий політтехнолог і телеведучий. Став відомим завдяки своєму "Люмпен-шоу". Зараз веде шоу "Ісландія". Його доставили в будівлю військової прокуратури.

Другого затриманого в цій справі - блогера Олександра Барабошка - заарештували на два місяці з заставою в розмірі 3 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram