ГоловнаПолітика

Тимошенко пов'язала проблеми з опаленням з подорожчанням газу

"Коли виставляють захмарні ціни на газ, депутати місцевих рад захищають людей".

Тимошенко пов'язала проблеми з опаленням з подорожчанням газу
Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко пов'язує відсутність теплопостачання зі збільшенням ціни на газ. Про це вона заявила під час візиту у Смілу Черкаської області.

«В Україні так склалось, що діє не держава і не влада, які мають просто виконувати свої обов’язки, а народ на революціях, протестах мають дати копняка. І тоді рух починається», - прокоментувала нардеп порядок вирішення проблеми з опаленням у місті. Політик обурилася змаганнями президента і мера у цьому питанні.

Вона зазначила, що причиною проблем з обігрівом по всій країні є ціна на газ.

«Коли сказали, що у вашого теплокомуенерго є борги і тому не вмикають тепло, треба дивитися на те, що це за борги», - зазначила Юлія Тимошенко. - Бо значна частина боргів є штучною і виникла лише через різницю в цінах».

«Коли виставляють захмарні ціни на газ, а депутати місцевих рад захищають людей і не дають добро на підвищення тарифів на тепло, тоді цю різницю має покривати державний бюджет, а він не зробив вчасно свою роботу», - зазначила політик.

Лідер «Батьківщини» назвала обманом заяви влади про те, що це ринкова ціна і більше українського газу немає. Вона переконана, для того щоб газ українського видобутку пішов українцям, достатньо одного рішення президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram