ГоловнаПолітика

Міністри від "НФ" справляються зі своїми обов'язками, - Яценюк

Лідер партії не бачить підстав для відставки уряду.

Міністри від "НФ" справляються зі своїми обов'язками, - Яценюк
Фото: nfront.org.ua

Підстав для відставки Кабінету Міністрів немає, країні потрібна стабільність для проведення чесних і прозорих президентських виборів, для продовження реформ. Таку думку, відповідаючи на питання журналістів в рамках 11-го Київського форуму безпеки, заявив лідер партії «Народний Фронт» Арсеній Яценюк.

«Питання звіту Кабінету Міністрів порушується виключно з політичною мотивацією, як і тоді, коли була політична боротьба проти мого Кабінету Міністрів», - підкреслив Арсеній Яценюк.

На його думку, уряд України і прем'єр-міністр України «справляються з тими завданнями, які на них покладені», - підкреслив він. Також додав, що у фракції «Народний Фронт» немає питань ні до уряду, ні до членів уряду від «Народного Фронту».

«Ті міністри, які делеговані у склад уряду фракцією «Народний Фронт», справляються зі своїми обов'язками», - впевнений Яценюк.

«Якщо наші партнери з Блоку Петра Порошенка вважають за необхідне змінити тих чи інших міністрів у складі уряду, це їх право. Згідно з Конституцією, проводяться консультації на рівні фракцій і прем'єр-міністр України вносить у Верховну Раду України подання чи про звільнення, чи про призначення будь-якого члена Кабміну, погоджене в рамках коаліції і яке має 226 голосів підтримки», - сказав лідер «Народного Фронту».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram