ГоловнаПолітика

Волкер обговорив ситуацію на Донбасі з представниками ОБСЄ в Мюнхені

Зустріч відбулася перед Конференцією з питань безпеки.

Волкер обговорив ситуацію на Донбасі з представниками ОБСЄ в Мюнхені
Фото: twitter.com/gremingerosce

Спеціальний представник США з питань України Курт Волкер на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки обговорив з представниками ОБСЄ загострення конфлікту на сході України.

Про це повідомив генеральний секретар ОБСЄ Томас Гремінджер у своєму мікроблозі Twitter.

"Зустрівся зі спеціальним представником США в Україні Куртом Волкером перед Мюнхенською конференцією з питань безпеки. Обговорювали складну ситуацію на Сході України і шляхи подолання безвихідного стану безпеки, а також політичні напрямки", - написав він.

Нагадаємо, сьогодні відкривається 54-та Мюнхенська конференція з питань безпеки, в якій візьмуть участь понад 20 керівників держав і урядів, а також голови найбільших міжнародних компаній. Учасники конференції обговорять майбутнє трансатлантичних відносин, ситуацію всередині Євросоюзу, НАТО, відносини з Росією, військові дії в Сирії і Ємені, ситуацію на Близькому Сході та в Південно-Східній Азії.

Президент Петро Порошенко візьме участь у засіданні голів МЗС країн "нормандської четвірки", яке пройде на полях Мюнхенської конференції, а також зустрінеться з генсеком НАТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram