ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики "ЛНР" повернули тіло загиблого українського військовослужбовця

12 лютого військовослужбовець сил АТО загинув, потрапивши під ворожий мінометний обстріл.

Бойовики "ЛНР" повернули тіло загиблого українського військовослужбовця
Фото: unm.org.ua

Після тривалих і складних переговорів представники гуманітарного проекту Збройних Сил України "Евакуація 200" домоглися повернення тіла загиблого захисника на підконтрольну Україні територію.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що 12 лютого під час виконання бойового завдання зі спостереження за позиціями противника один з військовослужбовців сил АТО, потрапивши під ворожий мінометний обстріл, загинув. Тіло загиблого військовослужбовця потрапило до бойовиків.

"Протягом трьох днів представники ОРЛО змінювали час передавання тіла загиблого захисника, вишукуючи в цьому факті вигоду для проведення цинічних інформаційних акцій", - наголошується в повідомленні.

У четвер передавання тіла загиблого військовослужбовця на підконтрольну Україні територію відбулося в районі населеного пункту Щастя з участю представників "Союзу ветеранів Афганістану Луганської області", ОБСЄ та української сторони СЦКК.

Нагадаємо, 7 лютого військовослужбовці сил АТО і співробітники Національної поліції передали ОРЛО останки двох загиблих членів незаконних збройних формувань.

Ще два тіла вихідців з Луганської області передали протилежній стороні в січні. Ідентифікація останків ще двох триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram