ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція вилучила пістолет у чоловіка біля наметового містечка під Радою

Ще у двох людей вилучили ніж і телескопічну палицю.

Поліція знайшла зброю біля наметового містечка під Верховною Радою.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Так, у одного чоловіка виявили пістолет із затертими номерами і серією, у двох інших - ніж і телескопічну палицю.

"Під час проведення фільтраційних заходів увагу співробітників поліції привернув чоловік. Під час огляду у нього виявили пістолет зі "збитими" серією та номером. Чоловік - уродженець Вінницької області, 1968 р.", - йдеться в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

На іншому пункті поліцейські виявили чоловіка, у якого знайшли ніж, ще в одного - телескопічну палицю, а у жінки - газовий балончик і піротехніку.

Слідчо-оперативні групи Печерського управління виїхали на місце, щоб задокументувати події. Зброю вилучили для проведення експертизи.

Вирішується питання про порушення кримінальних проваджень за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, наметове містечко стоїть під Радою з 17 жовтня минулого року. Екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі оголосив його "новою Січчю" і періодично очолював акції протесту.

12 лютого повідомлялося, що кількість прихильників Саакашвілі в Адміністрації Президента подвоїлася. Лідери протесту закликають громадян вийти на ходу в центрі Києва 18 лютого. Вони також висловлюють сподівання, що Саакашвілі повернеться в Україну. Зараз Саакашвілі перебуває в Нідерландах, він отримав право на проживання та роботу в Євросоюзі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram