ГоловнаПолітика

Арешт майна директора "Трейд Коммодити" визнано незаконним, - рішення суду Новости компаний

Рішення оскарженню не підлягає.

Арешт майна директора "Трейд Коммодити" визнано незаконним, - рішення суду
Фото: goodvin.info

13 листопада, відбулося засідання Солом'янського районного суду м.Києва, на якому слідчий суддя розглянув клопотання сторони захисту про скасування арешту майна засновника і директора компанії «Трейд Коммодити» Вадима Майко, повідомляє прес-служба компанії.

"Незважаючи на те, що посадові особи компанії завжди були відкриті для органів правопорядку і не один раз пропонували надати всю необхідну інформацію детективам НАБУ, Бюро обрало силовий сценарій розслідування і своїми неправомірними діями добилися арешту майна директора «Трейд Коммодити» Вадима Майка. Хочемо зазначити, що це клопотання про арешт майна Вадима Майка спочатку не мало під собою належних і достатніх підстав", - йдеться в заяві. 

Також в компанії відзначають, що в результаті того, що під час вжитих заходів були порушені права людини, відбулося обмеження його свобод, захист подав зустрічне клопотання про зняття арешту з мотивів необґрунтованості підозр і арешту майна директора компанії.

"Перевіривши доводи клопотання прокурора щодо арешту майна директора «Трейд Коммодити» суд дійшов  висновку про їх неспроможність. Солом'янський районний суд встановив, що арешт накладено безпідставно і прийняв ухвалу про скасування арешту на майно директора і засновника ТОВ «Трейд Коммодити» Вадима Майка. Ця ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає", - відзначають в компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram