ГоловнаПолітика

У теруправлінні НАБУ спростували перешкоджання обшукам у "справі про рюкзаки"

Обшуки у справі в Харкові проводилися за кількома адресами.

У теруправлінні НАБУ спростували перешкоджання обшукам у "справі про рюкзаки"
Фото: nabu.gov.ua

Директор Харківського теруправління Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Юрій Кравченко не має інформації про будь-які протиправні дії щодо працівників НАБУ при проведенні в Харкові обшуків у "справі про рюкзаки".

"Мені не надходила інформація про силове протистояння, блокування і будь-які протиправні дії щодо співробітників НАБУ", - цитує Кравченка агентство "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що обшуки у справі в Харкові проводилися за кількома адресами, в тому числі і на вул. Мироносицька, 22 - місцем проживання одного з фігурантів справи. Кравченко наголосив, що працювали колеги з Києва (детективи і управління спецоперацій НАБУ).

Раніше сьогодні детективи НАБУ в рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливої розтрати державних коштів при закупівлі МВС наплічників провели обшуки і затримали трьох осіб - сина Авакова Олександра, його бізнес-партнера Володимира Литвина і колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.

У МВС підтвердили проведення обшуків у екс-заступника голови МВС Сергія Чеботаря і сина Арсена Авакова Олександра, однак вважають їх політично мотивованими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram