ГоловнаПолітика

Постраждала під час вибуху на Солом'янці опритомніла

У жінки відкрита черепно-мозкова травма.

Постраждала під час вибуху на Солом'янці опритомніла
Архив
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

56-річна Надія Тарасенко, яка постраждала внаслідок вибуху біля телеканалу "Еспресо" в Солом'янському районі Києва, опритомніла.

Про це в коментарі "112 Україна" повідомила її донька Ірина Рибіцька.

За її словами, постраждала жінка після перенесеної операції була переведена з реанімації в загальну палату.

"Вона вже прийшла до тями, її перевели з реанімації в палату півгодини тому. Лікарі кажуть, що найголовніше, щоб не було ускладнень після операції", - розповіла її дочка.

Тарасенко в украй тяжкому стані госпіталізували в Київську міську клінічну лікарню швидкої допомоги. Нейрохірурги під час операції вилучили з голови жінки металеву кульку. Також вилучили фрагменти черепної кістки.

Стан нардепа Ігоря Мосійчука залишається стабільним. Найближчим часом йому буде зроблено ще одну операцію.

Нагадаємо, що 25 жовтня в Києві біля будівлі телеканалу "Еспрессо" прогримів вибух, коли з нього виходили нардеп Ігор Мосійчук та директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. Вибухівку заклали в залишений мотоцикл. В результаті було поранено п'ять осіб. Один з них,

охоронець Мосійчука, незабаром помер від поранень дорогою в лікарню, ще один, випадковий перехожий, помер у лікарні. Троє інших - Мосійчук, Бала, жінка, яка випадково опинилася на місці вибуху, - залишаються в лікарні. За фактом вибуху порушено кримінальну справу за ст. 258 КК "Терористичний акт".

У потерпілого нардепа діагностовано поранення кінцівок, спини і живота. Як заявили в прес-службі Мосійчука, він вважає, що замах має "російський слід". Бала заборонив розголошувати інформацію про стан свого здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram