ГоловнаПолітика

Опитування SOCIS дало Вакарчукові друге місце в президентському рейтингу

Більше - тільки в діючого президента Петра Порошенка.

Опитування SOCIS дало Вакарчукові друге місце в президентському рейтингу
Фото: Александр Ратушняк

Соціологічне опитування центру SOCIS засвідчило, що фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук посідає друге місце в президентському рейтингу.

Дослідження, яке проводили 5-11 жовтня методом інтерв'ю face-to-face, показало, що за нього готові проголосувати 14,8% опитаних (серед тих, хто планує брати участь у виборах і визначився зі своїм кандидатом).

Більше - тільки в діючого президента Петра Порошенка (16,9%).

За лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко готові голосувати 13,5% опитаних, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 9,5%, за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 9,3%, за лідера партії "За життя" Вадима Рабиновича - 8,7%, за лідера партії "Опозиційний блок" Юрія Бойка - 8,6%, за лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового - 5,3%.

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок, лідер партії "Справедливість" Валентин Наливайченко, депутат Надія Савченко, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк набирають менш ніж 3% голосів.

У соцопитуванні взяли участь 2000 осіб.

Нагадаємо, що напередодні оприлюднили також дані соцопитування Центру Разумкова. Він дав Вакарчукові тільки 6,6% (п'яте місце). Згідно з цим дослідженням, лідерами електоральних уподобань українців є Порошенко, Тимошенко і Бойко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram