ГоловнаПолітика

Порошенко і Труханов відкрили в Одесі дитячий оздоровлювальний табір

В таборі одночасно можуть відпочивати 420 дітей.

Порошенко і Труханов відкрили в Одесі дитячий оздоровлювальний табір

Президент України Петро Порошенко проінспектував міський дитячий спортивно-оздоровлювальний табір "Вікторія" під час робочого візиту в Одесу. Зокрема, Порошенко відвідав новий спорткомплекс на території табору, оглянув корпуси, прилеглу територію і поспілкувався з одеськими школярами, пишуть "Українські новини". 

Діти вручили Президенту подарунок - кубок з прапорами країн Європейського Союзу у вигляді сердець.

"Якщо Одеса не перше місто в Україні, то точно не друге. Вам дуже пощастило навчатися в Україні і в Одесі. Ви обираєте собі дорогу, обираєте собі долю, а доля обирає вас. Ви в цьому фантастичному місці можете відпочити, можете вчитися", - зазначив Порошенко.

Зі свого боку, мер Одеси Геннадій Труханов розповів, що 420 дітей одночасно можуть відпочивати в цьому комплексі за одну зміну тривалістю 20 днів. "Це зразковий дитячий оздоровлювальний комплекс. Ми вклали у нього не лише гроші, а й душу. Адже одеські діти повинні відпочивати в найкращих умовах. І ми їх створили", - додав мер.

Під час реконструкції були доведені до ладу всі корпуси, побудовані екологічно чисті дерев'яні будиночки, амфітеатр, волейбольно-баскетбольний та футбольний майданчики. Сьогодні за багатьма оцінками цей комплекс є зразковим як спортивно-оздоровлювальний дитячий заклад, що фінансується за рахунок міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram