ГоловнаПолітика

Порошенко назвав "Рошен" прикладом для наслідування в плані благодійності

"Майже чверть мільярда на благодійність - це гідний наслідування приклад". 

Порошенко назвав "Рошен" прикладом для наслідування в плані благодійності
Фото: www.vinnitsa.info

Кондитерська корпорація "Рошен"  у 2014-2016 роках витратила 243 млн грн на благодійність.

Серед соціальних проектів, які відзначені на сайті корпорації, - проект Театра на Подолі, реконструкція харківського фонтану в саду імені Шевченка, модернізація поліклініки "Охматдиту" на Стрітенській вулиці в Києві, модернізація Черкаського зоопарку. Також "Рошен" повідомив, що на постійній основі встановлює нові дитячі майданчики, допомагає лікарні "Охматдит" та постраждалим в АТО, щороку заливає каток у Харкові.

У понеділок, 1 травня, на публікацію звіту "Рошен" про благодійні та культурно-соціальні проекти за 2014-2016 роки відреагував президент України, власник "Рошен" Петро Порошенко.

"Майже чверть мільярда на благодійність - це гідний наслідування приклад соціальної відповідальності бізнесу. Для країни, яка веде війну, така допомога дуже важлива. Подібна діяльність - норма в усьому цивілізованому світі. Сподіваюся, що і в Україні це стане доброю традицією", - повідомив він у фейсбуці.

Нагадаємо, що Порошенко, який володіє "Рошен", корпорацією не керує. У січні 2016 року між компанією Порошенка Prime Asset Partners Limited і підрозділом банку Rothschild було підписано трастову угоду, а 4 квітня частка Порошенка в ТОВ "Центрально-європейська кондитерська компанія" (яке володіє "Рошен") офіційно перейшла в сліпий траст.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram