ГоловнаПолітика

Голова ВРП Бенедисюк пов'язує напад на нього з професійною діяльністю

"Вважаю, що погрози пов'язані з діяльністю Вищої ради правосуддя в останній період", - сказав він.

Голова ВРП Бенедисюк пов'язує напад на нього з професійною діяльністю
Фото: sips.gov.ua

Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк пов'язує конфлікт з представниками украй правої організації "Традиція і порядок" зі своєю професійною діяльністю.

Про це йдеться в його заяві на сайті ВРП.

"Група невідомих мені осіб у кількості 10-15 осіб у балаклавах, з фаєрами погрожували знищенням фізично особисто мені і моїй родині, блокували автомобіль, пошкодили майно. Вважаю, що погрози пов'язані з діяльністю Вищої ради правосуддя в останній період, а саме, - зі звільненням судді Отрош, звільненням судді Татькова, відстороненням судді Ємельянова, а також наданням згоди на арешт суддів", - заявив Бенедисюк.

Він також назвав подію спробою заблокувати роботу ВРП.

Нагадаємо, в п'ятницю ввечері Бенедисюк застосував зброю під час конфлікту з представниками організації "Традиція і порядок". Один з учасників конфлікту - Євген Карась, зі свого боку, стверджує, що "суддя Бенедисюк на Осокорках намагався задушити автомобілем, а пізніше відкрив вогонь з пістолета у активістів молодіжного руху "Традиція і порядок".

За його словами, претензії до Бенедисюка пов'язані з тим, що той претендує на високу посаду на держслужбі, займаючись водночас корупцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram