ГоловнаПолітика

В Україні вийшов путівник зоною конфлікту на Донбасі

Путівник буде перекладено кількома іноземними мовами.

В Україні вийшов путівник зоною конфлікту на Донбасі
Фото: Надано автором

Друковане видання "Донбас у вогні. Путівник зоною конфлікту" презентовано сьогодні в Києві.

У виданні зібрано інформацію, яка буде корисна для журналістів, спостерігачів і дослідників, що працюють безпосередньо в зоні АТО. Серед іншої довідкової інформації в путівнику містяться систематизовані співтовариством InformNapalm докази участі Російської Федерації у війні проти України.

Видання стало підсумком роботи колективу авторів із різних сфер компетенції - розслідувальної журналістики, регіоналістики, історії.

Автори путівника розповіли, що друкована версія видання буде поширюватися серед журналістів, представників іноземних місій, іноземних дипломатичних представництв і експертів. Крім того, електронна версія книги українською мовою вже доступна для ознайомлення всіх охочих на сайті Центру "Прометей" у форматі PDF. Путівник адаптований для іноземців і перекладений п'ятьма мовами - доступною для завантаження книга стане після презентації на інших мовних майданчиках.

Путівник зоною конфлікту створений експертами Центру дослідження безпеки середовища "Прометей" за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив і міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram