ГоловнаПолітика

Азаров програв Лубківському касацію

Маркіян Лубківський стверджує, що тричі довів Азарову свою правоту в суді

Азаров програв Лубківському касацію
Фото: Макс Левин

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ 19 жовтня цього року залишив чинним рішення Шевченківського райсуду Києва та Апеляційного суду Києва, які ухвалили: в квітні 2015 року на той час радник голови СБУ Маркіян Лубківський, кажучи журналістам про фінансування Азаровим імовірних акцій, які мають на меті дестабілізувати ситуацію в Києві й інших містах, нічиїх прав не порушував.

Маркіян Лубківський каже, що ні дня не сумнівався у своїй перемозі, адже СБУ під керівництвом Наливайченка завжди оголошувала тільки підтверджену інформацію.

"СБУ часів Наливайченка завжди діяла професійно: спочатку розслідувала - потім озвучувала. Я в квітні минулого року саме сказав: дестабілізувати ситуацію будуть засобами Азарова. А що ми чуємо зараз? Українців лякають примарними "шатунами", а Адміністрація Президента зустрічає людей триметровим парканом і кордоном силовиків", - зазначив Маркіян Лубківський.

Нагадаємо, в червні 2015 року представники Азарова звернулися до суду з позовом до Служби безпеки України за участю третьої особи - Лубківського - про визнання озвученої ним інформації недостовірною та такою, що порушує особисті немайнові права позивача - право на повагу честі та гідності, на недоторканність ділової репутації. В Україні колишнього прем'єр-міністра звинувачують у перевищенні влади, що спричинило тяжкі наслідки, привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. За останніми повідомленнями, Азаров перебуває в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram