ГоловнаПолітика

Полторак нагородив посла США Пайєтта "Знаком пошани"

Джеффрі Пайєтт завершує свою місію в Україні.

Полторак нагородив посла США Пайєтта "Знаком пошани"
Фото: Пресс-служба Минобороны

Міністр оборони Степан Полторак нагородив нагрудним "Знаком пошани" посла США Джеффрі Пайєтта, який завершує свою місію в Україні.

Про це повідомляють на сайті Міноборони.

"Я особисто шкодую, що підходить до завершення Ваше перебування на посаді посла США в Україні. У найважливіший і найважчий час за всю історію незалежності України Ви були з нами. Завдяки Вашій наполегливості і професіоналізму нам вдалося побудувати конструктивний діалог, а допомога від США - найбільша з наданої Україні", - зазначив міністр.

Полторак висловив подяку від імені солдатів і офіцерів за масштабну підтримку уряду і громадян США. За словами міністра, завдяки таким друзям, як США, відбувається процес зміцнення обороноздатності і реформування Збройних сил України за стандартами НАТО.

Пайєтт, своєю чергою, зазначив, що для нього було честю працювати в Україні. Він подякував міністру оборони "за щирі слова і рішучі дії під час реформування оборонного відомства".

Нагадаємо, в середині липня Сенат Конгресу США затвердив кандидатуру Марі Йованович як нового американського посла в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram