ГоловнаСвіт

Клімкін, Полторак і Грицак провели брифінг для послів країн G7 з приводу ситуації в Криму

Посли G7 підтвердили єдність у підтримці суверенітету і територіальної цілісності України.

Клімкін, Полторак і Грицак провели брифінг для послів країн G7 з приводу ситуації в Криму
G7
Фото: yuzle.com

У МЗС України за дорученням Президента міністр закордонних справ України Павло Клімкін, міністр оборони України Степан Полторак і голова Служби безпеки України Василь Грицак провели брифінг для послів країн "Великої сімки" (G7).

Про це повідомляють на сайті МЗС.

"У зв'язку з тим, що держава-окупант влаштувала днями чергову провокацію на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, була відзначена безпідставність усіх звинувачень на адресу України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, під час брифінгу було зазначено, що своїми діями агресор має намір дестабілізувати ситуацію в Україні і в усьому регіоні.

Посли G7 підтвердили єдність у підтримці суверенітету і територіальної цілісності нашої держави і використанні всіх політико-дипломатичних механізмів, спрямованих на припинення агресивних дій Кремля.

Нагадаємо, раніше в п'ятницю прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив про можливість розриву дипвідносин Росії з Україною у зв'язку з нібито спробою прориву на територію Криму "диверсійно-терористичних груп" у складі бійців спецпідрозділів Міноборони України і через загибель під час сутички військовослужбовця ЗС РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram