ГоловнаПолітика

Саакашвілі звинуватив нардепа Голубова у зв'язках з криміналітетом

Глава Одеської області назвав нісенітницею виступ депутата

Саакашвілі звинуватив нардепа Голубова у зв'язках з криміналітетом
Фото: dyvys.in

Глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі назвав нісенітницею заяву нардепа Дмитра Голубова, який сьогодні вранці звинуватив його в розтраті коштів благодійного фонду воїнів АТО.

Саакашвілі пов'язує ці звинувачення з тим, що він "накинувся на всіх олігархів".

"Що стосується конкретно цього депутата, його свого часу посадили за грабунок у масовому масштабі. Він пов'язаний - в одеському контексті - з добре відомим в Одесі [Олександром] Ангертом, він же Ангел, який провів багато років у в'язниці за вбивство, грабунок, рекет. Це одна зв'язка - один грабіжник і другий грабіжник. Якби ці грабіжники мене не звинувачували, я би вважав, що я щось неправильно роблю", - сказав він у середу журналістам у Києві.

Нагадаємо, Дмитро Голубов з трибуни Верховної Ради заявив, що "команда Саакашвілі грабує і щодня тринькає гроші благодійного фонду, створеного для реабілітації воїнів АТО". За його даними, 111 тисяч гривень з цього фонду витрачено на фуршет у готелі "Брістоль", 3 млн гривень - на піар Саакашвілі на одному з українських телеканалів, 4 млн гривень - на придбання шістьох автомобілів для кортежу Саакашвілі, 300 тисяч гривень - на бензин.

Голубов є засновником Інтернет партії України, лідером якої зараз є Дарт Вейдер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram