ГоловнаПолітика

Бійці АТО зажадали пояснень Саакашвілі про розтрату коштів для військових

Дейдей хоче особисто подивитися в очі губернатора

Бійці АТО зажадали пояснень Саакашвілі про розтрату коштів для військових
Евгений Дейдей

Народний депутат, координатор спецбатальйону МВС "Київ-1" Євген Дейдей і ветерани АТО вимагають публічної зустрічі з губернатором Одеської області Михайлом Саакашвілі, щоб перевірити інформацію про можливе нецільове використання ним коштів фонду, спрямованих на реабілітацію учасників АТО.

Про це депутат, який представляє "Народний фронт", заявив сьогодні на брифінгу у Верховній Раді.

Дейдей зазначив, що отримав велику кількість дзвінків від бійців після вчорашнього виступу народного депутата Дмитра Голубова, який звинуватив Саакашвілі у розтраті коштів бійців на особисті потреби.

"Разом з учасниками АТО ми вимагаємо публічної зустрічі з губернатором Одеської області щодо інформації про нецільове використання коштів бійців АТО. Я чекаю відповіді від нього і хочу особисто подивитися в очі Саакашвілі", - підкреслив Дейдей.

Народний депутат також зазначив, що українські громадяни очікували від запрошених іноземців, які зайняли відповідальні посади, позитивних змін. "Ми сподівалися, що вони покажуть, як жити чесно без дешевого політиканства і корупції, без популізму і брехні, але ми помилилися", - сказав Дейдей.

Нагадаємо, Саакашвілі звинувачення Голубова назвав нісенітницею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram