ГоловнаСуспільствоПодії

У Севастополі через перевантаження загорілася підстанція

Жителям міста вмикають світло на дві години після шести годин без електрики.

У Севастополі через перевантаження загорілася підстанція
Фото: http://vistanews.ru

У Севастополі горить трансформаторна підстанція, повідомив журналістам заступник комерційного директора ПАТ "Севастопольенерго" Руслан Борячкін.

"З'явилися випадки виходу з ладу трансформаторних підстанцій. У Гагарінському районі через хаотичний набір навантаження горить трансформаторна підстанція. Наразі вживаються заходи для ліквідації цієї аварійної ситуації", - переказу слова Борячкіна ТАСС.

За його даними, станом на ранок у Севастополі зафіксували більш ніж 50 аварій на електромережах. "В основному вони зумовлені лавиноподібним набором навантаження з боку населення під час подачі електроенергії в мікрорайони за графіком", - сказав Борячкін.

У Севастополі цілодобово працюють 13 аварійних бригад "Севастопольенерго". Вони не тільки ліквідують аварії, а й вручну перемикають електроенергію з району на район, оскільки автоматика не завжди спрацьовує.

Тим часом подачу світла севастопольцям скоротили на годину: тепер електроенергію дають на дві, а не на три години, як раніше. Тривалість відключень залишиться колишньою - 6 годин.

Нагадаємо, Крим залишився без постачань української електроенергії вночі 22 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram