ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві сварка в магазині закінчилася стріляниною

Поліцейські мусили застосувати спецзасоби

У Полтаві сварка в магазині закінчилася стріляниною
Фото: glavpost.com.ua

У Полтаві п'яний чоловік влаштував скандал в одному з магазинів, а після приїзду поліції відкрив вогонь з пістолета.

Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

"Працівники батальйону патрульної поліції спільно зі співробітниками приватної охоронної фірми отримали повідомлення про спрацювання тривожної кнопки в одному з магазинів на вулиці Калініна. Під час виїзду за вказаною адресою було встановлено, що в магазині перебував невідомий чоловік у нетверезому стані", - йдеться в повідомленні.

Чоловік почав сварку з працівниками магазину і заважав їхній роботі. Під час спроби правоохоронців його заспокоїти, він дістав пістолет, здійснив кілька пострілів.

"З метою припинення правопорушення та недопущення травмування громадян правоохоронці мусили застосувати спецзасоби травматичної дії", - наголошується в повідомленні.

Зловмисник намагався втекти, але силами об'єднаного загону його вдалося затримати. Хуліганом виявився 32-річний житель Полтави. Під час огляду місця події та прилеглої території працівники поліції вилучили у нього гільзи калібру 9 мм і пістолет із маркуванням ПМР зі знищеними ідентифікаційними даними. Зброю і гільзи направили на експертизу.

Зараз чоловікові надано медична допомога, після чого його доправили в ізолятор тимчасового утримання.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, 19 листопада в Києві невідомі стріляли у директора НДІ судових експертиз Мін'юсту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram