ГоловнаПолітика

Кличко наказав Вавришу писати заяву на звільнення

Мер обурився ситуацією на ринку зовнішньої реклами Києва.

Кличко наказав Вавришу писати заяву на звільнення
Фото: kievcity.gov.ua

Мер Києва  Віталій Кличко в середу під час засідання антикорупційної ради зажадав від заступника директора Департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша написати заяву на звільнення. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Це сталося після того, як на засіданні Кличкові доповіли про зловживання на ринку зовнішньої реклами столиці та надали докази розміщення нелегальних конструкцій і несплати грошей у бюджет за розміщення реклами.

"З приводу діяльності Андрія Вавриша ще наприкінці минулого року проводили службове розслідування. Після цього ми неодноразово з ним зустрічалися, говорили. Ті факти, які нам сьогодні надали, я можу охарактеризувати коротко: це або службова недбалість, або нездатність ефективно працювати, або "кришування" процесів, які зараз відбуваються на ринку столичної реклами і в результаті яких Київ не отримує чимало коштів до бюджету. На рік - це мільйони гривень", - зазначив Кличко.

"Я від початку засідання просив усіх керівників готувати заяви на звільнення. Я переконаний, що ви, пане Андрію, таку заяву підготували. Якщо ні - напишіть її зараз. Після цього ми проведемо відкритий конкурс на заміщення цієї посади. І її буде займати людина, яка здатна ефективно працювати і зможе навести лад у цій сфері", - наголосив голова КМДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram