ГоловнаПолітика

Геращенко розповів про подробиці смерті Пеклушенка

Днями в суді представили докази його причетності до організації "тітушок"

Геращенко розповів про подробиці смерті Пеклушенка
Фото: timeszp.com

Колишній губернатор Запорізької області часів Віктора Януковича Олександр Пеклушенко вчинив самогубство за допомогою мисливської рушниці.

Про це розповів народний депутат і радник голови МВС Антон Геращенко, передає "Апостроф".

"Мисливська рушниця. Здається, карабін Benelli. Знаю також, що днями в суді представили докази його (Пеклушенка - ред.) причетності до організації "тітушок", на які він не розраховував. Це ввігнало його в тугу", - розповів Геращенко.

Нагадаємо, колишнього голову Запорізької обласної державної адміністрації, регіонала Олександра Пеклушенка 12 березня знайшли застреленим у приватному будинку в селищі Сонячному під Запоріжжям. За даними міліції, пан Пеклушенко загинув від вогнепального поранення в шию, швидка допомога не встигла приїхати на виклик.

Колишній губернатор перебував на підписці про невиїзд у зв'язку з оголошеною йому підозрою в організації розгону Майдану в Запоріжжі 26 січня 2014 року.

Пеклушенкові було 60 років. Обласну адміністрацію Пеклушенко очолював з 2 листопада 2011 по 3 березня 2014 року. До цього він був депутатом Верховної Ради 4-6 скликань (з 2002 по 2012 рік). До Верховної Ради вперше потрапив як голова правління Запорізької обласної споживспілки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram