ГоловнаПолітика

ЄС задокументував можливість фінансової допомоги Україні

Над цим питанням працюватимуть Кетрін Ештон і Єврокомісія

ЄС задокументував можливість фінансової допомоги Україні
Кэтрин Эштон
Фото: polblog.ru

Євросоюз доручив голові дипломатії Кетрін Ештон та Єврокомісії розробку заходів економічної допомоги Україні разом з міжнародними партнерами та фінансовими інститутами за умови, що український уряд продовжить економічні та політичні реформи.

Про це йдеться у висновку Ради ЄС з питань закордонних справ, яка відбулася в понеділок у Брюсселі, інформує РИА Новости.

"На підставі продовження новим українським урядом економічних і політичних реформ Євросоюз готовий продовжити зусилля спільно з міжнародним співтовариством і міжнародними фінансовими інститутами в рамках допомоги Україні знайти вихід зі складної економічної ситуації на відомих умовах. Рада доручає високому представнику та Єврокомісії продовжити зусилля в цьому напрямку", - наголошується в заяві.

Нагадаємо, газета Wall Street Journal минулого тижня повідомила, посилаючись на офіційні особи в Брюсселі і Вашингтоні, що

Євросоюз і США працюють над короткостроковим пакетом фінансової допомоги Україні, умовами якого будуть економічні і політичні реформи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram