ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко: "УДАР" може і сам сформувати Кабмін

Політик упевнений у професійності членів своєї команди.

Кличко: "УДАР" може і сам сформувати Кабмін
Фото: Макс Левин

Віталій Кличко заявив, що партія "УДАР" змогла б самостійно сформувати Кабінет Міністрів більш професійний, аніж нинішній.

Про це він сказав на прес-конференції в Харкові, коментуючи звинувачення політичних опонентів у тому, що передвиборний список партії складається з непрофесійних людей.

За його словами, за професійними якостями кандидати від партії "УДАР" змогли б самостійно сформувати Кабінет Міністрів України, "навіть більш професійний, аніж нинішній".

Хто вам сказав, що Кличко піде в опозицію? Хто вам сказав, що він буде займатися опозиційною діяльністю? Мало що може сказати Кличко. Йому потрібно отримати голоси виборців, і він це говоритиме.

— Тарас Чорновіл, народний депутат

"Я відповідаю персонально за кожного члена своєї команди. Я їх підбирав сам", - зазначив він, додавши, що основними критеріями відбору були бажання самовіддано працювати, винятковий професіоналізм і високі особистісні моральні якості кандидата в депутати.

Нагадаємо, сьогодні Кличко заявив, що "УДАР" планує створити коаліцію з демократичними силами в парламенті вже після виборів, а не до, як це пропонував опозиційний лідер Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram