ГоловнаПолітика

Для проїзду Януковича перекриють центр Донецька

ДАІ нагадує мешканцям, як поводитися, побачивши кортеж Президента.

Для проїзду Януковича перекриють центр Донецька
Фото: Макс Левин

У четвер, 18 жовтня, у зв'язку з візитом Президента України Віктора Януковича й офіційних делегацій періодично обмежуватимуть рух транспорту на центральних вулицях Київського та Ворошилівського районів міста Донецька, а також по автодорозі Донецьк-Єнакієве і частково на центральних вулицях Єнакієвого.

Про це повідомили в Управління ДАІ Донецької області, повідомляють "Новини Донбасу".

"Державтоінспекція рекомендує водіям усіх транспортних засобів бути більш уважними за кермом, рухатися з безпечною швидкістю, суворо дотримуватися Правил дорожнього руху при здійсненні маневрів обгону, перебудування, проїзду перехресть, підкорятися світловим і звуковим сигналами патрульних автомобілів, вимогам сигналів регулювальників, а також не паркувати транспорт у непередбачених місцях. Шановні водії! Корегуйте свій маршрут руху з урахуванням наданої інформації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 жовтня в спеціалізованому виставковому центрі "Експодонбас" у Донецьку відкриє свою роботу V Міжнародний інвестиційний саміт.

18 жовтня французька компанія "Ер Лікід" (Air Liquide), яка інвестує 100 млн євро в будівництво повітророздільної установки на території Єнакіївського металургійного заводу (ЄМЗ), проведе урочисте відкриття будівельного майданчика об'єкта.

На захід запросили Президента України - Віктора Януковича, голову Донецької обласної державної адміністрації - Андрія Шишацького, посла Французької Республіки в Україні - Алена Ремі та віце-президента в Північній і Центральній Європі, члена Виконавчого комітету компанії "Ер Лікід" - Гі Зальцгебера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram