ГоловнаПолітика

Клюєву байдуже, з якої партії корупціонер

З початку цього року затримано 49 депутатів, 30 із яких є членами Партії регіонів.

Клюєву байдуже, з якої партії корупціонер

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв запевняє, що жодному з представників влади, який був причетний до корупції, не вдасться уникнути покарання.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"Запевняю, ми знайдемо швидкий спосіб дати по руках тим, хто намагається уникнути відповідальності, прикриваючись партійним квитком або приналежністю до влади", - заявив Клюєв.

За його словами, "якщо ми хочемо подолати корупцію, ми не маємо права ділити корупціонерів на "своїх" і "чужих". Усі вони - вороги держави".

Клюєв переконаний, усі повинні відповідати за свої злочини, незважаючи на політичну приналежність. "Перші кроки ми вже зробили. Партія регіонів відкрито почала процес очищення своїх лав від людей, які заплямували себе корупційними вчинками. Тільки так ми можемо повернути довіру наших громадян", - сказав секретар РНБО.

При цьому прес-служба наводить дані МВС, згідно з якими тільки 2012 року до кримінальної відповідальності за корупційні дії притягнуто 49 депутатів усіх рівнів: найбільше - 30 депутатів - від Партії регіонів, 11 - від БЮТ, 5 - від НУ-НС, 2 - від ВО "Свобода" та 1 - від Комуністичної партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram