ГоловнаЕкономікаФінанси

Дочка PayPal активувала можливість міжнародних переказів для України

Поки що доступні переклади з США через систему Xoom.

Дочка PayPal активувала можливість міжнародних переказів для України

Компанія PayPal включила можливість транскордонних переказів для України. Про це написав СЕО Creative Quarter Ілля Кенігштейн своїй сторінці у Фейсбуці.

Поки що перекази можливі тільки зі США і тільки через дочку PayPal - Xoom - систему переказу грошових коштів, яку PayPal купив у листопаді 2015 р. Віднині Xoom дозволяє пересилати гроші зі США в 130 країн світу, до яких входить Україна. "Анонс про цю подію з'явився на їхньому сайті вчора, 28 серпня 2018. Зі мною представники варшавського офісу PayPal зв'язалися сьогодні вранці", - зазначає Кенігштейн.

За словами Кенігштейна, для України активували сервіс Cash Pickup, який дозволяє одержувачеві в Україні забрати грошовий переказ в одному з банків, зазначених на сайті Xoom: це Ощадбанк, ПриватБанк, Universal, Pravex, Укргазбанк.

УкрСиббанку і банку "Аваль" у списках поки що немає.

Обмеження на суму становить $2999 за один переказ і не більш ніж $6000 за 30 днів.

"У світлі нашої трирічної епопеї в спробах затягнути цю вперту компанію в Україну я розцінюю це як великий крок. Фактично це історичний момент, який підтверджує, що рано чи пізно PayPal зайде в Україну", - підкреслює підприємець.

Нагадаємо, PayPal - це платіжний сервіс, що дозволяє переказувати кошти через інтернет. Компанія заснована Ілоном Маском. Зараз сервісом користуються 230 млн осіб у 190 країнах.

Нацбанк України офіційно дозволив використання PayPal і ApplePay у 2015 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram