ГоловнаЕкономікаБізнес

У "Київстарі" змінився керівник

Чернишова тимчасово замінив Олександр Комаров з казахстанського Beeline.

У "Київстарі" змінився керівник
Фото: Макс Требухов

Президент "Київстару" Петро Чернишов покинув свою посаду.

Про це в четвер, 19 липня, повідомила компанія VEON (раніше - VimpelCom Ltd.), що є акціонером "Київстару", офіційно підтвердивши інформацію про відставку Чернишова.

"Петро Чернишов, який раніше очолював бізнес-одиницю "Євразія" і займав посаду президента "Київстару" в Україні, вирішив покинути групу. Олександр Комаров, виконавчий директор "Beeline Казахстан", на додаток до своїх поточних обов'язків тимчасово виконуватиме обов'язки виконавчого директора "Київстару" , - йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, росіянин Чернишов очолив "Київстар" 25 червня 2014 року, після чого отримав українське громадянство. До приходу в телекомунікаційний бізнес він був гендиректором пивної компанії "Карлсберг Україна" і віце-президентом Carlsberg Group у Східній Європі, а також незалежним директором у раді директорів ТОВ "Ергопак "Україна".

Комаров навчався в Київському політехнічному інституті і починав кар'єру в Україні. Зокрема, він працював у компанії Globalstar у галузі маркетингу і продажів, потім - в Adell Saatchi & Saatchi (Відео Інтернешнл Київ) і GroupM. У липні 2013 року отримав запрошення з Казахстану від Beeline і був призначений головним комерційним директором, а з січня 2016-го очолив компанію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram