ГоловнаЕкономікаБізнес

Італійський лоукостер Ernest планує запустити три нові рейси з Києва та Львова

До напрямків з Києва додасться маршрут у Болонью, а зі Львова - в Рим і Мілан-Мальпенса.

Італійський лоукостер Ernest планує запустити три нові рейси з Києва та Львова
Фото: cfts.org.ua

Італійський лоукостер Ernest у 2018 році планує запустити перельоти за трьома новими напрямками з України в Італію.

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій".

Про розширення географії маршрутів перевізник заявив під час Міжнародної туристичної виставки-ярмарку Borsa Internazionale del Turismo, яка проходить у Мілані з 11 по 13 лютого.

Так, відповідно до карти маршрутів, до напрямків з Києва додасться маршрут у Болонью (додатково до наявних Мілана-Бергамо і Неаполя), а зі Львова - в Рим і Мілан-Мальпенса (до наявних рейсів у Неаполь, Венецію і Мілан-Бергамо).

Крім нових рейсів з України, Ernest у поточному році також планує почати польоти до Румунії та Іспанію, точніше на Ібіцу. Наприклад, тепер долетіти за допомогою лоукостера до курортного острова з України можна буде зі Львова з пересадкою в міланському аеропорту Бергамо.

Поки що зазначені рейси недоступні для пасажирів, але авіакомпанія планує оприлюднити точний розклад і відкрити продаж за новими напрямками найближчими днями.

Нагадаємо, 9 грудня минулого року Ernest Airlines виконав перший рейс у Київ з Мілана (Бергамо) і відправив перший рейс у Неаполь.

Ernest Airlines є невеликою італійською авіакомпанією з албанською реєстрацією. Флот лоукостера складається з двох літаків A320 і A319. Нині авіакомпанія виконує польоти зі столиці Албанії Тірани в кілька міст Італії. До літа 2018 року перевізник планує поповнити флот ще чотирма літаками Airbus А320.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram