ГоловнаЕкономікаБізнес

Лауреат загальнонаціональної програми "Людина року - 2017" в номінації "Лідер малого та середнього бізнесу року" Пресс-релиз

Олег Колібаба
Олег Колібаба

Клініка Олега Колібаби (ТОВ «Леомед»)

Головний лікар, керівник клініки і співвласник Олег Колібаба.

Корпоративні нагороди: Сертифікати, грамоти та подяки від медичних Асоціацій.

Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2017 році: Вивів клініку в ТОП 5 в галузі пластичної хірургії за кількістю проведених операцій. За 2017 рік ми зробили понад 3500 операцій з естетичної хірургії.

Девіз Вашої клініки: Медицина майбутнього вже сьогодні.

Хто чи що є талісманом Вашої клініки?: Персонал і командна робота – це найцінніше і саме те, що забезпечує успіх будь-якої компанії на ринку послуг.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Щиро допомагати людям і дивитися на світ їхніми очима.

Як ви вважаєте, що дозволило вашій компанії вийти в лідери? У чому ваша унікальність?: Системна робота всупереч усьому: криза – а ми говоримо ринку «так», всі закриваються – а ми говоримо ринку «так», всі відпускають ціни – а ми говоримо ринку «так».

Які передові технології застосовуються в роботі компанії? Чи враховується позитивний досвід інших країн?:Лазерна хірургія – це нове слово в пластичній та загальній хірургії, саме технологічність дозволяє на відмінному рівні проводити всі наші операції і домагатися гарних результатів. Це визначає нашу унікальність і можливість бути кращими за інших. Саме високі технології забезпечують швидке і якісне проведення будь-якої операції, дозволяють мінімізувати ускладнення, провести швидку реабілітацію і дарувати пацієнтам нашої клініки позитивні емоції. Посмішка пацієнта після проведених операцій – це для нас найцінніше!

Чи існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»?: Перш за все – здоров'я, а потім –краса.

Яким чином велику кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії?: Подарувати позитивні емоції якомога більшій кількості людей, які звернулися за допомогою. Це означає, що на всіх етапах пацієнт почувається потрібним і важливим. Якщо пацієнт після операції виходить з посмішкою, то він сам захоче, щоб про компанію дізнався весь світ , а потім цей процес не зупинити.

Бути сьогодні успішним - це ... йти на крок попереду, знати дуже глибоко свого пацієнта і не зупинятися.

Ваш улюблений афоризм?: Багато хто скаржиться на свою зовнішність і ніхто на мізки. (Фаїна Раневська)

Філософсько-економічне питання: коли, на вашу думку, малий бізнес стане великим?: Коли бренд починає працювати на компанію, а не компанія на бренд.

Яким ви бачите майбутнє малого і середнього бізнесу в Україні?: Його повинна бачити, перш за все, наша держава і на державному рівні створювати умови для розвитку бізнесу, а ми не підведемо!

Коли ваша компанія стане корпорацією?: Річ не в назві, а в суті. Ми не прагнемо до корпорації, ми прагнемо стати номером 1 на ринку України за довірою до нас пацієнтів.

Хто з видатних діячів людства може бути взірцем і прикладом для співробітників Вашої компанії?: Вінстон Черчилль – його віра і цілеспрямованість на шляху до перемоги, незважаючи на відсутність віри в оточуючому середовищі. Особистість, яка змінила хід Другої світової війни та історії.

Якщо щастя не в грошах, то в чому?: А якщо все-таки в грошах, то чому?: Щастя не залежить від зовнішніх умов. Воно залежить від умов внутрішнього порядку. (Дейл Карнегі).

Наповнити життя якомога більшою кількістю позитивних емоцій.

Коефіцієнт щастя від того, що заробив 2 млн. доларів такий же, як і від ранкової прогулянки з любими людьми по росяній траві назустріч першим променям сонця.

Що є гордістю вашої компанії?: Звичайно люди! Людський ресурс – це душа нашої компанії, без них наші технології не будуть працювати, а технологічність дозволяє на високому рівні виконувати будь-які операції.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Так – зробити якомога більшу кількість людей красивими і щасливими.

Довідка

Клініка була заснована в 2003 році як багатопрофільний медичний центр, основним напрямком якої була гінекологія, з поліклінічною та малоінвазивною хірургією. Клініка функціонувала під назвою «Берегиня».

З 2012 року клініка розширювала свою діяльність, впроваджуючи новітні технології в лазерної хірургії, які дозволяють надавати медичну допомогу на експертному рівні і скорочувати період реабілітації пацієнтів. Завдяки цьому клініка вийшла новий етап свого розвитку, розширюючи свій профіль діяльності.

У клініці з'явилися такі напрямки як урологія, дерматологія, терапія, УЗД і пластична хірургія, яка стала основним і пріоритетним напрямком.

З 2015 року під назвою МЦ «Олега Колібаби» клініка успішно працює на ринку України, надаючи пацієнтам поліклінічну та хірургічну допомогу на експертному рівні. Саме пластична хірургія на сьогоднішній день є тим напрямком, з яким асоціюють ім'я клініки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram