ГоловнаЕкономікаБізнес

Німецька компанія стала співінвестором будівництва ЖК "Новопечерська Вежа" в серці Печерська Новости компаний

Раніше житловий комплекс був відомий під назвою "Панорама".

Німецька компанія стала співінвестором будівництва ЖК "Новопечерська Вежа" в серці Печерська
Фото: http://vezha.kiev.ua

Співінвестором будівництва житлово-офісного комплексу "Новопечерська Вежа", який зводять у Печерському районі Києва в пров. Кленовому, 7, 7-А, 7-Б; на вул. Кіквідзе, 41-А, 41-43, стала провідна німецька архітектурно-будівельна компанія Möser GmbH.

За словами керівника компанії-співінвестора і замовника будівництва ТОВ "Гранд Луол" Олександра Семенищева, кияни знайомі із цим комплексом під назвою ЖК "Панорама". Але переглянувши якісні та іміджеві характеристики житлового комплексу після приходу іноземного інвестора, було прийнято рішення здійснити ребрендинг назви у зв'язку з оновленням концепції проекту. Так з'явилася "Новопечерська Вежа". Перейменування проекту є не єдиною зміною - комплекс у процесі кардинальних нововведень.

"Прихід у співінвестори німецької архітектурно-будівельної компанії Möser GmbH, яка має великий досвід у зведенні житла для європейців, знаменує собою не декларативні, а реальні європейські традиції - затишність і комфорт європейського рівня. Наші партнери поставили це головною вимогою до житла", - підкреслює Олександр Семенищев.

Він додав, що партнери схвалюють основну вимогу української сторони в напрямку доступності житла.

"Скажу більше: прихід німецького співінвестора дозволяє зробити житло в комплексі більш доступним для українців", - розповідає керівник української компанії.

ЖК "Новопечерська Вежа" - це 26-поверховий будинок, який включає 2 секції по 2 вхідні групи в житлові частини будинку. З 1-го по 24-й поверхи - одно-, дво-, три-, чотирикімнатні квартири, 25-26 поверхи - дворівневі квартири. Мінімальна загальна площа будинку в комплексі становить 30 кв. м, а максимальна загальна площа - 150 кв. м.

У будівництві використовують кращі енергоощадні технології із застосуванням екологічних матеріалів.

Конструктивна схема будівлі: монолітний залізобетонний каркас. Застосовуються системи навісних вентильованих фасадів з утепленням стін мінеральною ватою.

Покрівля: пласка рулонна, тришарова.

Кількість ліфтів у житловій частині комплексу: по 2 ліфти вантажопідйомністю 630 кг і 1 ліфт вантажопідйомністю 1000 кг у кожній секції.

Для забезпечення максимальної теплоізоляції в будинку використовують вікна з 5-камерним профілем REHAU EURO 70 німецького виробництва і двокамерні склопакети ГЛАСТРЕШ, Швейцарія. Це не просто вікна, а ціла система, що поєднує функцію енергоощадності, рефлективного (сонцезахисного) скла і підвищену стійкість до вітрового навантаження, що обов'язково оцінять жителі верхніх поверхів будинків.

І ще одна приємна деталь - зовнішнє скло в склопакеті має ефект дзеркальності і дозволяє милуватися видом з вікна і бути абсолютно впевненим у тому, що все, що відбувається в будинку світлої пори, не буде видно з вулиці.

Додатково до основного паркінгу передбачено гостьові стоянки для паркування автомобілів і зарядки для електрокарів. На даху комплексу будуть встановлені сонячні батареї для освітлення місць загального користування. А європейський дизайн вхідних груп і поверхів створює додатковий комфорт і затишок для жителів "Новопечерської Вежі".

Комплекс має унікальну особливість - закритий дитячий майданчик і прозорий міцний ліфт, який з'єднує прибудинкову територію й ігрову дитячу зону, а також використовується для зручного спуску дитячих візків та іграшок.

Для жителів ЖК, які дотримуються здорового і активного способу життя, будується безкоштовний спортзал, обладнаний спортивним приладдям.

Поки що вільними в комплексі залишаються близько 60% квартир.

Житло європейського класу обслуговуватимуть по-європейськи. Німецькі співінвестори бачать у цьому сенс своєї участі в Україні, а саме в проекті ЖК "Новопечерська Вежа". Упроваджуючи високі європейські стандарти в будівництві житла, німецькі партнери готові надалі контролювати їх дотримання, після завершення будівництва і подальшої експлуатації комплексу - кажуть у ТОВ "Гранд Луол".

Згідно з домовленістю з компанією Möser GmbH, обслуговуватиме комплекс експлуатаційна компанія, яка буде працювати за високими європейськими стандартами обслуговування та утримання житла.

Докладну інформацію про придбання нерухомості в ЖК "Новопечерська Вежа" можна отримати в офіційному відділ продажів за адресою: м. Київ, вул. М. Бойчука (Кіквідзе), 41. Тел.: +38 044-333-60-02. http://vezha.kiev.ua/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram