ГоловнаЕкономікаБізнес

БЦ ASTARTA сконцентрував на Подолі найбільші компанії зі сфери IT та цифрових технологій Новости компаний

До кінця 2017 року в БЦ ASTARTA Organic Business Center переїде український офіс міжнародного промислового концерну Siemens AG - ДП «Сіменс Україна», а також київський офіс міжнародної IT-компанії Netcracker. Договори оренди з БЦ були підписані впродовж липня-вересня 2017 року. Раніше повідомляли, що в БЦ ASTARTA свої офіси відкриють дві великі IT-компанії - Sigma Software і креативний офісний простір Creative Quarter («Креативний квартал»). Таким чином, завдяки БЦ ASTARTA Поділ стає центром ділового життя київської IT-спільноти, цифрових технологій і рішень для промисловості.

«Для компаній, що працюють у сфері цифрових технологій і IT, головні критерії при виборі офісу - це технологічність, інноваційність, а також розвинена інфраструктура і можливості для відпочинку співробітників, - повідомила директор з оренди БЦ ASTARTA Юлія Щаслива. БЦ ASTARTA - перша в Києві будівля, сертифікована за міжнародним стандартом енергоефективного будівництва BREEAM. Також будівля має інфраструктуру з сервісами за принципом «місто в місті» і власним парком для відпочинку».

У HR-департаменті компанії Netcracker відзначили, що ключовими критеріями при виборі офісу були транспортна доступність і наближеність до метро, наявність авто- і велопаркінгів, комплексний підхід до благоустрою кварталу, інфраструктура району, панорамні види з вікон і використання енергоефективних технологій. Офіс компанії розрахований на 500 співробітників і розміститься на двох поверхах 1-ї черги БЦ.

Офіс Siemens займе 1840 кв. м на 8-му поверсі будівлі, в ньому будуть облаштовані робочі місця для 150 співробітників київського офісу компанії. «Siemens є не тільки лідируючим промисловим концерном, а й провідним постачальником безпечних, надійних, енергозберігаючих та екологічно чистих рішень для будівель та інфраструктури. Нашою метою було підібрати придатеу «зелену будівлю», в якій співробітникам нашої компанії було б комфортно працювати, а атмосфера сприяла б зростанню і розвитку бізнесу», - зазначила начальник Департаменту комунікацій Марина Маслей.

Нагадаємо, урочисте відкриття 1-ї і 2-ї черги БЦ ASTARTA відбудеться 25 жовтня 2017 року. В рамках БЦ ASTARTA також почнуть роботу перший в Україні туристичний хаб Travel Hub, агрохолдинг «Астарта-Київ», відділення банку «Райффайзен Банк Аваль» та їдальня Dinners.

Довідка:

БЦ ASTARTA – перша будівля в Україні, побудована відповідно до технологій «зеленого» будівництва і сертифікована за міжнародним стандартом BREEAM (серпень 2016). Архітектурна концепція і дизайн розроблені провідною консалтинговою компанією в галузі комерційної нерухомості SCG INTERNATIONAL (Великобританія) і адаптовані для України проектним бюро «Крамалл Студіо».

Загальна площа БЦ - 62,5 тис. кв.м, з них офісних площ - 35 тис. кв. м, включає 3 черги будівництва, відкриття - жовтень 2017 року. БЦ ASTARTA розташований у діловому центрі Києва на перетині вулиць Нижній Вал, Ярославська, Набережно-Хрещатицька, в пішій доступності від станцій метро «Контрактова площа» і «Тараса Шевченка».

Інфраструктура БЦ створена в концепті «місто в місті»: зона побутових послуг, відділення банку та пошти, нотаріус, турагентство, ресторан, кав'ярня, їдальня, спортклуб, супермаркет.

Система екологічної оцінки об'єктів нерухомості BREEAM була створена в 1990 році британською організацією BRE Global. BREEAM сприяє впровадженню екологічних технологій, а також підвищує цінність нерухомості завдяки впровадженню комплексного підходу до енергоефективності. Станом на 2016 рік сертифікат BREEAM отримали 550 789 об'єктів по всьому світу і ще 2,25 млн будинків. БЦ ASTARTA сьогодні є першою і єдиною будівлею в Києві, яка запроектована згідно з сертифікатом «зеленого» будівництва BREEAM (серпень 2016 р.)

Siemens AG (Берлін і Мюнхен) - це міжнародний технологічний концерн, який упродовж 170 років є синонімом технічної досконалості, інновацій, якості та надійності. Компанія працює більш ніж у 200 країнах, приділяючи особливу увагу напрямками електрифікації, автоматизації та дигіталізації.

Дочірнє підприємство з 100% -ю іноземною інвестицією "Сіменс Україна" - одна з провідних промислових компаній України. Постачає обладнання, технології та комплексні рішення для ключових галузей української економіки: промисловості, енергетики, транспорту і автоматизації будівель.

Netcracker Technology - дочірня компанія корпорації NEC, що спеціалізується на створенні, впровадженні та супроводі систем експлуатаційної підтримки (OSS), систем підтримки бізнесу (BSS), а також SDN / NFV-рішень для операторів зв'язку, великих підприємств і державних установ. Компанія також пропонує послуги в галузі професійного обслуговування (включаючи консалтинг, впровадження та підтримку) і сервіси з управління телекомунікаційними процесами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram