ГоловнаЕкономікаБізнес

США зацікавилися плодоовочевою галуззю України

Посольство провело маркетингове дослідження для американських компаній.

США зацікавилися плодоовочевою галуззю України
Фото: medium.com/@usembassykyiv

Американська комерційна служба разом з асоціацією "Укрсадпром" випустили маркетингове дослідження плодоовочевої галузі України. Звіт покликаний зацікавити американські компанії робити інвестиції у цю сферу.

"Через домінування України в експорті зернових культур американські компанії дуже мало знають про великий торговельний та інвестиційний потенціал українського плодоовочевого сектора. Звіт Комерційної служби надасть американським компаніям інформацію, необхідну для оцінки України як потенційного торговельного та інвестиційного партнера", - повідомляється в блозі посольства США в Україні.

Посольство закликає американські та українські компанії, які зацікавлені в просуванні торгових можливостей в цій галузі, зв'язатися з Американською комерційною службою у Києві.

"Наша місія полягає у збільшенні американського експорту в Україну, і одним з наших стратегічних пріоритетів є пошук технологій і обладнання США, які будуть сприяти збільшенню виробництва сільськогосподарської продукції в Україні", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, проти українських фруктів та овочів у Росії ввели низку торгових обмежень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram