ГоловнаЕкономікаБізнес

Тимошенко запропонувала завантажити КрАЗ замовленнями Міноборони

Лідер "Батьківщини" висловилася за посилення ОПК

Тимошенко запропонувала завантажити КрАЗ замовленнями Міноборони
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запропонувала завантажити КрАЗ замовленнями Міністерства оборони.

Як повідомляє прес-служба партії, про це вона сказала сьогодні, відвідуючи завод. "Міністерство оборони, безумовно, повинно дати замовлення КрАЗу. Уже кілька місяців Україна воює, але, на жаль, замовлення від Міністерства оборони для КрАЗа немає. Хоча на цьому заводі можуть виробляти бронетехніку, тягачі, весь необхідний для армії асортимент автомобілів - броньованих і неброньованих", - зазначила Тимошенко.

На її думку, Україні варто відроджувати оборонну промисловість, щоб посилити свою обороноздатність. "Наша фракція буде виходити негайно з ініціативою до Міністерства оборони, щоб було сформовано державне замовлення, щонайменше на рік. Для того, щоб перемагати, нам треба підняти нашу оборонну промисловість, вона в нас потужна, вона просто багато років перебувала поза увагою держави. Я думаю, що зараз прийшов той час, коли наша оборонна промисловість повинна бути запущена на повну потужність", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що КрАЗ - основний стратегічний постачальник для Нацгвардії, але він не справляється з усіма замовленнями, тому доводиться купувати автомобілі білоруського та російського виробництва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram