ГоловнаЕкономікаБізнес

Банкіри поганяються на яхтах

У регаті WindMaster візьмуть участь топ-менеджери великих компаній.

Банкіри поганяються на яхтах
Фото: regnum.ru

У четвер в Київському морі вшосте розпочнуться змагання яхтсменів WindMaster Regatta. У гонці братимуть участь не тільки професійні спортсмени, а й топ-менеджери великих компаній.

Наприклад, у перегонах візьме участь Ігор Юшко, керівник "Ощадбанку Росії" в Україні. Він очолює оргкомітет регати, а його банк - один із спонсорів заходу. В оргкомітеті також Ігор Гордієнко (керівник страхової компанії "ІНГО Україна"), Грег Краснов (правління Platinum bank), Олег Спілка (глава наглядової ради "Оранти"), а також Сергій Міщенко (президент компанії "Ілта" - продаж автомобілів Peugeot в Україні) . Минулого року в гонці брав участь і Борис Тимонькін, голова правління "Укрсоцбанку". Але нещодавно невідомі спалили його яхту, і тепер його участь у змаганнях не відома.

Особливість нинішньої гонки - супутникові маяки стеження за координатами яхт. Тобто вболівальники зможуть стежити за перегонами он-лайн завдяки системі GPS навігації.

Одночасно з "дорослою" гонкою (олімпійський клас "Зоряний", ORC Sportboat і крейсерсько-гоночні яхти) відбудуться змагання для молоді (клас "Оптиміст"). Переможець молодіжної гонки отримає в нагороду нову яхту класу "Оптиміст" (в інтернеті можна придбати таку за 20-22 тис. грн).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram