ГоловнаКультура

Вийшов тизер нового сезону "Карткового будиночка" без Кевіна Спейсі

Прем'єра шостого сезону відбудеться восени 2018 року.

Вийшов тизер нового сезону "Карткового будиночка" без Кевіна Спейсі
Фото: Скриншот видео

У мережі з'явився тизер шостого сезону популярного американського серіалу "Картковий будиночок".

Відео є на каналі стримінгового сервісу в YouTube.

Як відомо, Netflix знімає новий сезон "Карткового будиночка" без актора Кевіна Спейсі. Судячи з тизера, головною героїнею шостого сезону стане Клер Андервуд (Робін Райт).

У серіалі також знімаються Майкл Келлі, Джейн Аткінсон, Патріша Кларксон. До них також приєдналися Дайан Лейн і Грег Кіннір. Подробиці про їхніх персонажів тримають у секреті, але відомо, що вони зіграють сестру та брата.

Нагадаємо, "Картковий будиночок" - один із найуспішніших проектів Netflix. Прем'єра першого сезону відбулася 1 лютого 2013 року, коли всі 13 серій сезону були викладені онлайн. Серіал розповідає про кар'єру конгресмена від Демократичної партії Френка Андервуда (Кевін Спейсі) на тлі інтриг в американській адміністрації. Головний герой у підсумку стає президентом США. "Картковий будиночок" є римейком однойменного британського серіалу 1990 року про політичне середовище під час роботи Маргарет Тетчер на посаді прем'єр-міністра.

"Картковий будиночок" було номіновано на 9 премій "Еммі", в тому числі в категоріях "Найкращий драматичний серіал" і "Найкраща режисура", в якій висунули Девіда Фінчера, що зняв для "Будиночка" дві перші серії. Фінчер також є продюсером серіалу.

Фінальний, шостий сезон "Карткового будиночка" вийде восени 2018 року.

30 жовтня минулого року 58-річний Кевін Спейсі, виконавець головної ролі в серіалі, публічно вибачився за домагання до 14-річного Ентоні Реппе. Спейсі в момент епізоду з домаганнями було 26 років, Реппе - 14. Одночасно з проханням про прощення Спейсі оголосив, що він гей. У компанії заявили, що після скандалу Спейсі відсторонили від зйомок. Netflix також уточнив, що "Картковий будиночок" не зніматиметься за участю Спейсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram