ГоловнаКультура

67% підписників Netflix дивляться серіали і фільми поза домом

Близько половини глядачів виявили, що за їхніми екранами підглядають люди, які стоять поруч.

67% підписників Netflix дивляться серіали і фільми поза домом
Фото: qz.com

Стрімінгова платформа Netflix провела дослідження, як її підписники дивляться фільми і серіали.

Як повідомляють на сайті платформи, близько 67% підписників тепер дивляться контент не вдома, а на публіці - в літаках, громадському транспорті тощо.

26% опитаних розповіли, що дивляться серіали та фільми прямо на роботі. Підписники з США вважають за краще дивитися "Нетфлікс" на роботі, тоді як глядачі з інших країн світу - по дорозі на роботу.

В опитуванні взяли участь 37 тис. користувачів, його проводили в період з кінця серпня до початку вересня.

Близько 7% опитаних по всьому світу заявили, що дивляться фільми і серіали в громадських вбиральнях.

П'ята частина респондентів заявила, що не соромиться висловлювати емоції на публіці під час перегляду серіалу/фільму. Близько 17% заявили, що були настільки захоплені переглядом, що проїхали свою зупинку в транспорті. 45% виявили, що на їхні екрани поглядають люди, які стоять або сидять поруч, 11% з яких розповіли, що підглядання заспойлерило їм фільм або серіал. 18% опитаних заявили, що їм соромно за те, що вони дивляться кіно на публіці.

Видання Quartz пише, що така статистика пов'язана перш за все зі зростанням глядачів на мобільних пристроях. У США користувачі проводять усе більше часу зі смартфонами або планшетами, ніж раніше.

Згідно зі статистикою "Нетфлікса", дуже маленька частина підписників користується сервісом із мобільних телефонів - близько 10% в 2016 році. Аудиторія "Нетфлікса" - близько 110 млн підписників. Близько року тому платформа зробила доступною функцію перегляду офлайн при попередному завантаженні.

Нагадаємо, зараз "Нетфлікс" знімає серіал про медсестру Ретчед із "Польоту над гніздом зозулі". Свій серіал на платформу також продали брати Коени.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram