ГоловнаКультура

Оголошено розклад Київського тижня критики

Фестиваль відкриється "Фатальною спокусою" Софії Копполи.

Оголошено розклад Київського тижня критики

Кінофестиваль "Київський тиждень критики", який вперше пройде в столичному кінотеатрі "Жовтень" з 26 по 29 жовтня, оголосив розклад показів.

Відкриється фестиваль 26 жовтня новим фільмом Софії Копполи "Фатальна спокуса", відзначеним призом за режисуру в Каннах-2017.

27 жовтня відбудеться показ французько-чилійської картини "Король" Найлза Аттали - заснованої на реальній історії розповіді про французького адвоката, який 1860 року вирушив у Чилі і був визнаний одним з племен королем.

28 жовтня покажуть індійський фільм "Сексуальна Дурга" Сана Кумара Сасідхарана, який отримав приз на Роттердамському кінофестивалі.

Закриється фестиваль 29 жовтня дебютом Кантемира Балагова "Тіснота".

Кожен фільм буде показано двічі: сеанс на 10 ранку призначений для преси (акредитація за посиланням) і для студентів (акредитація за посиланням), на вечірні сеанси вхід по квитках (придбати які можна на сайті кінотеатру "Жовтень" чи на сайті фестивалю). Кожен фільм буде представлений одним з відбірників Тижня критики, після кожного показу відбудеться обговорення фільму.

Нагадаємо, в відборі фільмів на фестиваль брали участь українські кінокритики: Дарія Бадьйор, Надія Заварова, Олександр Гусєв і Станіслав Битюцький. Організатор фестивалю: Артхаус Трафік, місце проведення: кінотеатр "Жовтень".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram