ГоловнаКультура

Еммі-2017: "Розповідь служниці" став найкращим драматичним серіалом

Найкращим комедійним серіалом знову став "Віце-президент".

Уночі проти 18 вересня в Голлівуді роздали "Еммі" - головні нагороди в галузі телебачення.

Одну з основних премій - у номінації "Найкращий драматичний серіал" - здобув "Розповідь служниці". При цьому виконавиця головної ролі Елізабет Мосс отримала приз у номінації "Найкраща актриса драматичного серіалу".

Найкращим комедійним серіалом знову став "Віце-президент", а його зірка Джулія Луї-Дрейфус взяла "Еммі" в рекордний шостий раз поспіль.

Приз за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Стерлінг Браун за роботу в серіалі "Це ми", а найкращим комедійним актором став Дональд Гловер, який зіграв у серіалі "Атланта".

Найкращим міні-серіалом була визнана "Велика маленька брехня", виконавиця головної ролі Ніколь Кідман отримала статуетку за роль у ньому. У чоловіків найкращим актором у міні-серіалі визнано Різ Ахмед за роботу в "Одного разу вночі".

Премії в номінації "Найкращий актор другого плану в комедійному серіалі" удостоївся Алек Болдвін, який спародіював президента США Дональда Трампа в шоу "Суботнього вечора в прямому ефірі". За пародіювання в цьому самому шоу суперниці Трампа на виборах Гілларі Клінтон приз дістався Кейт Маккіннон.

Найкращим розмовним шоу знову став Last Week Tonight із Джоном Олівером.

У номінації "Найкращий телефільм" переміг епізод "Чорного дзеркала" під назвою "Сан Джуніпер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram