ГоловнаКультура

В Одесі скасували спектакль російської актриси Гришаєвої

Минулого року актриса їздила в окупований Крим.

В Одесі скасували спектакль російської актриси Гришаєвої
Нонна Гришаева
Фото: 24smi.org

В Одесі скасували спектакль "Варшавська мелодія" російської актриси Нонни Гришаєвої через порушення нею порядку перетину державного кордону під час відвідування анексованого Криму.

Про скасування спектаклю повідомила адміністрація Театру юного глядача імені Юрія Олеші, де він повинен був відбутися, пише УНІАН.

У виставі Гришаєва виконує головну жіночу роль, а також є продюсером постановки. У спектаклі розповідається про кохання молодого москвича та юної полячки, його історія починається в післявоєнній Москві в грудні 1946 року.

"У зв'язку зі складними і незрозумілими (?!) обставинами, що склалися, ми змушені скасувати спектакль «Варшавська мелодія»", - йдеться в заяві адміністрації театру.

Напередодні представники ВО "Свобода" звернулися до Служби безпеки з вимогою відреагувати на запланований візит Гришаєвої в Одесу. У зверненні йшлося про те, що влітку 2016 року актриса приїжджала до Криму в табір "Артек", порушивши українське законодавство.

Нагадаємо, з початку року Держприкордонслужба заборонила в'їзд в Україну 70 артистам, у тому числі тим, хто в обхід українського законодавства відвідав анексований Росією Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram