ГоловнаКультура

В український прокат вийде переможець Каннського кінофестивалю-2017

Фільм "Квадрат" Рубена Остлунда з'явиться на екранах 14 вересня.

В український прокат вийде переможець Каннського кінофестивалю-2017
Кадр из фильма "Квадрат"
Фото: lazur-bereg.com

В український прокат вийде володар "Золотої пальмової гілки" Каннського кінофестивалю-2017 року - фільм "Квадрат" Рубена Остлунда.

Як повідомляють дистриб'ютори - компанія Артхаус-Трафік - окрім фільму-переможця Канн, на екрани вийдуть картини, які брали участь у різних програмах кіноогляду в цьому році: нові роботи Міхаеля Ханеке, Франсуа Озона, Лінн Ремсі та Йоргоса Лантімоса.

"Квадрат" шведського режисера Рубена Остлунда - сатирична трагікомедія про сучасне мистецтво - вийде в прокат 14 вересня.

Наприкінці серпня на екранах з'явиться фільм "Хороший час" братів Сефді з Робертом Паттінсоном у головній ролі. Фільм не отримав нагород від журі, але його високо оцінили критики.

"Лукавий коханець" Франсуа Озона вийде в прокат у жовтні, в листопаді - новий фільм Мішеля Хазанавичуса - про Жана-Люка Годара - "Молодий Годар", нова картина Йоргоса Лантімоса "Вбивство священного оленя" з Коліном Фарреллом і Ніколь Кідман і фільм Фатіха Акіна "На межі" з Дайан Крюгер.

На грудень заплановано вихід байопіку про Огюста Родена режисера Жака Дуайона (роль художника зіграв Венсан Ліндон) і новий фільм Лінн Ремсі "Тебе ніколи тут не було", за роль в якому Хоакін Фенікс отримав нагороду в Каннах.

Фільм Міхаеля Ханеке "Хеппі-енд" вийде на українські екрани в січні. У лютому - фантастична комедія Джона Кемерона Мітчелла "Як розмовляти з дівчатами на вечірках".

Крім того, в прокат вийдуть призери Берлінале-2017 - "Про тіло і душу" Ільдіко Еньєді (володар "Золотого ведмедя") і фільм Акі Каурісмякі "По той бік надії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram