ГоловнаКультура

Мінкульт оголосив конкурс на посаду директора Інституту книги

Конкурс відбудеться 30 червня.

Мінкульт оголосив конкурс на посаду директора Інституту книги
Фото: politeka.net

Міністерство культури оголосило конкурсний відбір на посаду директора Інституту книги.

Про це повідомляють на сайті відомства.

Конкурс відбудеться 30 червня 2017 року. Документи від кандидатів приймають із 12 травня по 26 червня.

Потенційний кандидат на посаду повинен подати набір документів, вказаний на сайті, і відповідати вимогам: мати вищу освіту, стаж роботи у сфері культури щонайменше три роки, володіти державною мовою, мати досвід роботи на керівних посадах щонайменше три роки, а також "здатність виконувати відповідні обов'язки за своїми діловими і моральними якостями, рівнем освіти та професіоналізму".

Мінкульт також приймає пропозиції від громадських об'єднань у сфері культури щодо кандидатур у конкурсну комісію. Відповідно до чинного закону, громадськість може делегувати в комісію трьох осіб. Пропозиції приймають із 12 травня по 5 червня.

Нагадаємо, Рада прийняла закон про створення Інституту книги в січні 2016 року. У вересні того самого року в.о. директора став Ростислав Семків. Очікувалося, що він пробуде на цій посаді до січня 2017-го, коли буде проведено конкурс, після чого Інститут повноцінно запрацює. Але конкурс вдалося оголосити тільки зараз. У Мінкульті це пояснюють необхідністю великої кількості узгоджень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram