ГоловнаКультура

Джорджа Майкла поховали через три місяці після смерті

На похоронах у Лондоні були присутні тільки родичі і близькі друзі.

Джорджа Майкла поховали через три місяці після смерті
Фото: gaystarnews.com

У Лондоні відбувся похорон британського музиканта Джорджа Майкла, який раптово помер в грудні минулого року в віці 53 роки. Його сім'я повідомила, що на похоронах, які відбулися через три місяці після смерті співака, були присутні тільки родичі і близькі друзі, повідомляє ВВС.

"Ми можемо підтвердити, що похорони співака Джорджа Майкла відбулися сьогодні. Сім'я і близькі друзі зібралися, щоб попрощатися з улюбленим сином, братом і другом на невеликій, закритій церемонії", - йдеться в заяві сім'ї музиканта.

Сім'я Джорджа Майкла подякувала шанувальникам музиканта за любов і підтримку.

Музикант помер в Англії в графстві Оксфордшир. Співробітники поліції, які прибули в його будинок, не знайшли нічого підозрілого. Менеджер співака Майкл Ліппман повідомив, що причиною смерті Джорджа Майкла стала серцева недостатність. За його словами, музиканта знайшли "спокійно лежачим в ліжку".

У 2011 році Джордж Майкл переніс важку форму пневмонії. Повідомлялося, що він був на межі життя і смерті, а через використання апарату штучної вентиляції легенів музикант міг втратити голос.

В останні роки співак не раз ставав героєм скандальних історій через проблеми з наркотиками і навіть отримав невеликий тюремний термін після того, як розбив свою машину, перебуваючи під впливом наркотичних засобів.

Популярність Джорджу Майклу, чиє справжнє ім'я - Йоргос Кіріакос Панайоту, принесла участь в групі Wham !. За свою кар'єру артист продав понад 100 млн копій альбомів, записаних як в складі групи, так і поодинці.

Джордж Майкл - володар третини премій Brit Awards, чотирьох премій MTV Video Music, чотирьох нагород імені Айвора Новелло і двох Греммі - за альбом Faith і за дует з Аретою Франклін.

Останній альбом музиканта під назвою "Symphonica" вийшов у 2014 році.

Одна з найвідоміших композицій групи Wham! – Last Christmas.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram